Politica de Retur

Politica noastra de retur e valabila timp de 14 zile. Daca, de la achizitie, s-au scurs cele 14 zile, nu mai suntem in masura sa acceptam returul sau sa restituim suma platita.

Pentru a putea returna o creatie handmade achizitionata de la noi, creatia trebuie sa fie in aceeasi conditie in care ati primit-o, si in ambalajul original.

Dacă produsul returnat este deteriorat/desigilat și are semne clare de utilizare, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumei.

Aceste creatii nu pot fi returnate:
* Albume realizate pe comanda – de obicei, trimit un videoclip cu creatia finala, pentru a ma asigura ca sunteti pe deplin multumit/a cu rezultatul final sau a vedea daca doriti eventuale mici modificari inainte de a va trimite albumul
* Orice creatie care nu mai este in conditia initiala, este deteriorata sau cu componente lipsa, din motive care nu tin de creator/expeditor.
* Orice creatie care este returnata la mai mult de 14 zile de la livrare

Restituirea sumelor achitate (daca e cazul)
Odata ce am primit si inspectat creatia returnata, va vom trimite un email pentru a va informa de faptul ca am primit returul. In acelasi timp va vom informa daca putem accepta sau nu restituirea sumei achitate pe respectiva creatie. Daca va putem restitui suma, aceasta va fi procesata in termen de 30 zile calendaristice.

Creatii la preturi reduse (daca e cazul)
Doar contravaloarea creatiilor achizitonate la pret intreg poate fi restituita.

Schimburi (daca e cazul)
In anumite cazuri, putem accepta schimburi.

Livrari
Pentru a va returna creatia, va rugam sa o trimiteti la: MV Creative Technologies SRL – str. Vasilescu Carpen, bl. M29, ap. 3, Craiova, Dolj, Romania. Taxa de livrare este responsabilitatea dvs., costurile cu livrarea neputand fi restituite. Daca alegi sa returnezi o creatie ai putea alege sa folosesti un serviciu „track & trace”, noi nefiind in masura sa garantam ca vom primi creatia returnata.

ATENTIE:

Suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Sharing is Caring!