Politica de Retur

Politica noastra de retur e valabila timp de 14 zile. Daca, de la achizitie, s-au scurs cele 14 zile, nu mai suntem in masura sa acceptam returul sau sa restituim suma platita.

Pentru a putea returna o un produs scrapbooking sau o creatie handmade, acestea trebuie sa fie in aceeasi conditie in care le-ati primit, si in ambalajul original.

Dacă produsul returnat este deteriorat/desigilat și are semne clare de utilizare, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumei.

Aceste articole nu pot fi returnate:
* Albume realizate pe comanda – de obicei, trimitem un videoclip cu creatia finala, pentru a ne asigura ca sunteti pe deplin multumit/a cu rezultatul final sau a vedea daca doriti eventuale mici modificari inainte de a va trimite albumul
* Orice produs/creatie care nu mai este in conditia initiala, este deteriorat sau cu componente lipsa, din motive care nu tin de expeditor.
* Orice produs/creatie care este returnat la mai mult de 14 zile de la livrare

Restituirea sumelor achitate (daca e cazul)
Odata ce am primit si inspectat produsul returnat, va vom trimite un email pentru a va informa de faptul ca am primit returul. In acelasi timp va vom informa daca putem accepta sau nu restituirea sumei achitate pe respectivul articol. Daca va putem restitui suma, aceasta va fi procesata in termen de 30 zile calendaristice.

Articole la preturi reduse (daca e cazul)
Doar contravaloarea articolelor achizitonate la pret intreg poate fi restituita.

Schimburi (daca e cazul)
In anumite cazuri, putem accepta schimburi.

Livrari
Pentru a returna un articol, va rugam sa il trimiteti la: MV Creative Technologies SRL – str. Vasilescu Carpen, bl. M29, ap. 3, Craiova, Dolj, Romania. Taxa de livrare este responsabilitatea dvs., costurile cu livrarea neputand fi restituite. Daca alegeti sa returnati un articol, ati putea alege sa folositi un serviciu „track & trace”, noi nefiind in masura sa garantam ca vom primi articolul returnat.

ATENTIE:

Suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.