Cum Livram

RO: Politica de Livrari

Transportul produselor se face prin curierat rapid DPD. Costul este fix și nu se percep taxe suplimentare (kilometri suplimentari).

Oriunde în țară: 19 lei.

Toate comenzile de peste 300 RON beneficiază de TRANSPORT GRATUIT prin curierat rapid în orice localitate din România. 

Comenzile de produse in stoc plasate in intervalul 09:00 – 15:00 sunt expediate în urmatoarea zi lucratoare, cu excepția sărbătorilor legale și a perioadelor de promoție de Craciun, Black Friday etc.

Comenzile lansate după ora 15:00, în zilele de sâmbătă și duminică sau în zilele libere prin lege vor fi operate și expediate în a 2-a zi lucrătoare.

Pentru fiecare produs creat pe comanda, plata se efectueaza in momentul lansarii comenzii. Cand produsul este gata pentru a fi expediat, trimitem un video cu creatia, pentru a ne asigura ca beneficiarul este multumit si nu mai vrea alte modificari.

Termenul de livrare este de 1 – 3 zile (în funcție de codul poștal) din momentul în care ați recepționat emailul în care se specifică predarea coletului către curier. Acești termeni pot fi însă depșiți în anumite cazuri precum sărbătorile legale sau perioadele de promoții (Black Friday, Crăciun etc.)

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.