Intrebari Frecvente

In functie de complexitate si de volumul de lucru existent, poate dura intre 2 si 6 saptamani de la plata avansului.
Toate platile se fac online, prin banca sau PayPal, sau in numerar la sediu.

Pentru albumele scrapbooking se plateste un avans de 50% inainte de a incepe procesul de executie. Plata finala se face la finalizarea lucrarii, inainte de livrare daca  platiti online, sau la ridicarea coletului

Da. Anumite modele de albume scrapbooking sunt in lucru sau in stadiul de idee. Vor aparea aici pe masura ce sunt gata.
Sigur, albumele scrapbooking sunt personalizabile prin definitie.

Picturile si creatiile mixedmedia nu sunt personalizabile.

Da, in termen de 14 zile de la achizitie si daca este in aceeasi stare in care l-ati primit. In acest caz, dvs. sunteti cei care suportati si taxele de transport.

Produsele special personalizate nu pot fi returnate.

Picturile si creatiile mixedmedia nu sunt personalizabile.

ALTELE:

Creatiile noastre (atat picturile cat si albumele scrapbooking) sunt ambalate in conditii de siguranta , folosind “bubble wrap” si, daca e cazul, spuma poliuretanica.  Apoi (doar picturile inramate) sunt ambalate in cutii din carton cu pereti dubli, cu marcajul “FRAGIL”. Picturile pot fi expediate fie inramate, fie fara rama (doar panza, caz in care conditiile de asamblare de mai sus devin inutile).

In Romania folosim serviciul de Curierat Rapid al Postei Romane, care poate necesita 3-5 zile lucratoare ca sa ajunga la destinatie.  Preturile sunt calculate in functie de greutate si volum.

Europe Customers: Please contact me for shipping quote, as prices may vary. Delivery time is between 5-10 business days, depending on the destination.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube