Despre noi

Bun venit la MixMediaVero!

In atelierul nostru de acasa, noi, Veronica si Magnus realizam picturi, creatii mixedmedia si scrapbooking. Magnus este cel care picteaza, iar Veronica este pasionata de mixedmedia si scrapbooking.

Abordam stiluri foarte diferite, Magnus pictand “ideea” si tot ce ii trezeste spiritul creativ, de obicei in tonuri inchise si intr-un stil atipic. Veronicai, pe de alta parte, ii plac hartia, structura 3D, culorile si contrastele, ea cautand ca prin creatiile sale sa insufle caldura si optimism. In creatiile sale mixedmedia, Veronica abordeaza diverse stiluri, de la feminin si abstract pana la steampunk/grunge si industrial. Creatiile sale mixedmedia ajung la voi fie inramate (fara geam  pentru a mentine efectul 3D), fie pe panza (intinsa pe sasiu de lemn).

In albumele scrapbooking, ea adapteaza stilul la beneficiarul final. Veronicai nu ii place sa se repete, de aceea nu creaza in serie, ii plac de obicei design-urile complexe, dar apreciaza si eleganta unei solutii simple si este inspirata fie de hartia imprimata, fie de design-ul unui album anume. Ii place sa simta textura hartiei, de aceea nu este atrasa de scrapbooking digital. Totul este de obicei 100% handmade: de la pagini, la sistemul de legare si pana la coperti, singurul element care poate fi uneori prefabricat fiind coperta.

Facem ceea ce ne pasioneaza de 10 ani. Iar rezultatul se vede cel mai bine in creatiile noastre, care speram sa iti aduca si tie multa bucurie.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube